Mit bündnerischa, regionala und lokala Produkt sorgend miar für gnussvolli Moment!
Berggnuss pur: Knusperigi duftendi Bergflada, Verschiedani Pizzokel Variationa, feini Capuns, di beschta Würscht vom Grill, erfrischandi Filisurer Glace, Nussturta und Kuacha wo miar no sälber bachend, Holunderschorli, bundner Wii und vielas meh.
Miar freuend üüs uf Dii
Mit bündnerischa, regionala und lokala Produkt sorgend miar für gnussvolli Moment!
Berggnuss pur: Knusperigi duftendi Bergflada, Verschiedani Pizzokel Variationa, feini Capuns, di beschta Würscht vom Grill, erfrischandi Filisurer Glace, Nussturta und Kuacha wo miar no sälber bachend, Holunderschorli, bundner Wii und vielas meh.
Miar freuend üüs uf Dii!
Fasziniert vo Grossaläss us üsara Region Arosa-Lenzerheid wia Zauberwald, UCI Mountain Bike Weltcup, Welcupfinale bim Skifahra bin i vom Streetfood Wirus troffa worda.
Gricht us der Region mit frischa Produkt und viel Freud chöna verkaufa hend miar Muat geh als ergänzig zum Kiosk am Heimberg im Winter der Berggnuss Foodtrailer für im Summer z’Starta.
Jetzt bin i zu 100% Bsitzer / Gründer / Planer / Koch / Unternehmer / Bündner / Zualoser / Abwäscher / …
Wetsch mit üüs as Fäschtli macha dänn mäld di eifach bi üüs
Miar freuend üüs vo Diar z’ghöra.
Fleisch und Wurstwaren, Metzgerei Spiess-Lenzerheide | BIO Lamm und Vitellone, Salzgeberhof Parpan | Trockenfleisch, Jörg Brügger Parpan | Glace, Rahm und Käse, Bauer Heinrich Filisur | Gemüse, Ecco Jäger Bad Ragaz | Wein, Plantahof Landquart | Holunderblütensirup, Andrea Weber